Wie zijn we?

Hans Francken - Producer/Musical Director/Songwriter

Hans Francken is een gekend Belgisch producer en oogstte reeds grote successen met de laatste 4 platinum albums van Clouseau en artiesten als Emma Bale, Slongs Dievanongs,  Born Crain, Natalia, Lisa Loïs (NL), Sandrine, Kato,  Maaike (NL), maNga (Tur) e.a.  Met de popVilla studio heeft hij alle mogelijkheden om een productie tot een commercieel succes uit te bouwen. Studiotijd telt hier dus niet, daardoor ligt de focus vooral op het optillen van het talent en hun artistieke kwaliteit naar het hoogste niveau. In de popVilla is er zowel de mogelijkheid om met vintage apparatuur als met de laatste digitale apparatuur te werken. Belangrijke parameters voor zijn producties zijn: goeie songs,  mooie stem,  duidelijk arrangementen, een radiovriendelijke productie en sfeer! Hij staat in nauw contact met mensen van alle Majors, A&R , radio's, management, promotie en volgt de muziekbusiness op de voet.

Voor een volledige lijst : http://www.ultratop.be/nl/showperson.asp?name=Hans+Francken

Als muzikant (Hammond, piano, Keyboards) werkt Hans Francken  met vele artiesten waaronder Shaggy, En Vogue, Anastacia, Rick Astley,Martin Fry, Sister Sledge, Haddaway, Katrina & The Waves, Katie Melua, Jonathan Jeremiah, Noordkaap, Groovemania, Blue Blot, Clouseau, Natalia, Admiral Freebee, Jocelyn Brown,  Jo Lemaire, Kommil Foo en vele anderen. In zijn jongste jaren was hij een veel gevraagd studiomuzikant en spendeerde hij veel tijd in allerlei studio's over het hele land. Sinds 1999 is hij ook de vaste keyboardspeler van Clouseau waarvoor elk jaar meer dan 100 000 fans afzakken naar het Antwerpse Sportpaleis om naar hun spectaculaire shows te komen kijken.

Als MD werkt hij veel voor tv- shows als The Voice, The Voice Kids,Idool, Belgium's got talent, X-factor, Can You Duet, My Name Is Michael, My Name Is ..., Kidsawards, Biebabeloeba, e.a. en liveshows als Natalia Meets, 10 jaar Q-music, Nostalgie Beachfestival, Joe's Top 2000, 11-juliviering ea  waarvoor hij steeds de meest geschikte band samenstelt om onder zijn leiding de show te begeleiden. Ook grote of kleine liveshows in grote en kleine zalen horen daarbij. Hans vindt voor elk budget, voor elke muziekstijl de gepaste oplossing en de geschikte muzikanten.

Lijst van klanten : Warner België, ARS/Universal, Sonymusic Benelux, FruityLabel, Fremantle Media, Eyeworks, Endemolshine, Blue Circle, Een, VTM, VT4 V&V, RTL4, SBS6, Q-Music, Nostalgie, Joe FM, Radio2

INGRID MANK - Zangcoach/Songwriter

Afgestudeerd aan het Conservatorium in Rotterdam als zangeres en zangdocent begon Ingrid aan de invulling van haar werkleven door op te treden met onder anderen: Indigo, Zap Mama, Clouseau, Natalia, Udo, en in vele tv-shows, zoals Idool, X factor en dergelijke, vooral als backing vocalist. In 2009 bracht ze haar eigen CD Ingridients uit en scoorde ze een radiohit met "Song that makes me laugh". Meer info op www.ingridmank.com

Daarnaast gaf ze les in haar privépraktijk maar ook op muziekscholen en wederom voor tv-programma's als Can You Duet, Idool, My name is, The Voice (kids) en werkte ze voor musicals als zangcoach voor Oliver, Pipi Langkous, Peter Pan en nog veel meer. Haar hart ligt op diverse plaatsen, dus ook bij het schrijven van liedjes, voor zichzelf (ze maakte een eigen album "Ingridients" in 2009) maar ook voor anderen, bijvoorbeeld Natalia, Kaatje (tv-serie voor kinderen), Clouseau, Will Tura, Udo, Born Crain, Junior Eurosong, Brahim, Stan van Samang en nog vele anderen.

"De bedoeling is dat ik mijn passie voor muziek deel en doorgeef aan anderen, dat geeft mij veel voldoening, dus ik werk graag met "vers" en "ervaren" talent."

DIEDERIK DE SAEDELEER - Producer/Arrangeur/Mixer

Diederik De Saedeleer is een gepassioneerd en veelzijdig muzikant. Hij studeerde af als Master in de Scheppende Muziek, specialisatie Muziekproductie aan het Koninklijk Conservatorium van Gent.  “Je eigen energieniveau, dat is wat je onderscheidt van anderen”, vindt hij. “Zelf ga ik meestal drie kilometer verder dan de rest.” Nog verder dan de fameuze “extra mile” dus.

Diederik loopt in de schoenen van producer, arrangeur en mix- en opname-engineer voor projecten zoals Idool, Belgium's Got Talent, Holland's Got Talent, The Voice van Vlaanderen en voor artiesten als Born Crain, Laïs, Natalia en Clouseau.Meer info op www.diederikdesaedeleer.be

MONIQUE DE BRUIN - Zangcoach/Zangeres

Als 13 jarige begon zij haar zangstudie aan de Havo Voor Muziek en Dans.
Al op haar veertiende vertegenwoordigde ze Nederland als deelneemster aan het Unicef-Gala The International Danny Kaye Award for Children, waar zij 2e werd. Dit programma werd door de Tros in heel Europa op TV en Radio uitgezonden.

In 1998 studeerde zij af aan het Rotterdams Conservatorium sindsdien is zij werkzaam als (freelance/inval) zangeres bij verschilldende bands en wordt zij veel gevraagd voor studiowerk, cd-producties, backingvocals, sessies en losse projecten.
Met het producers duo Swingfish scoorde zij een met de kerstsingle Ding Dong it's Christmas een hitje in de UK (Ideal World) en werd deze gebruikt in de Amerikaanse serie CSI en film "The Oranges" met Hugh Laurie.
Daarnaast werkt zij als zangdocente/coach o.a. op verschillende muziekscholen maar ook voor het commerciele TV programma: "The Voice Kids Vlaanderen".
Uitgebreidere info is te vinden op www.moniquedebruin.com